Ön itt jár: > Kezdőlap > Klímaszerelés garanciával Budapest Pest megye - klíma szerelés

Klímaszerelés garanciával Budapest Pest megye - klíma szerelés

Szolgáltatásaink: - Szakszerű klímaszerelés (telepítés) garanciával.
- klímatisztítás , karbantartás
- ingyenes helyszíni felmérés, Budapest és Pest megye területén
- szaktanácsadás
- klíma forgalmazás, házhoz szállítás
- szerviz

Amit kínálunk:
- Tételes árajánlatot készítünk ügyfeleinknek.
- Képzett klímaszerelő munkatársaink, az ügyfél igényeit szemelőt tartva végzik munkájukat, korszerű technológiával, minőségi alapanyagok felhasználásával.
- Klímaszerelés irányelveinek betartása
- Munkánkra garanciát vállalunk.
- A garanciális időszakon túl, cégünkkel karbantartási szerződést köthet, szerződött partnereinek soron kívüli hibaelhárítást biztosítunk.

Klímaszerelés árak:
Klímaszerelés téglaépületben: kérje ajánlatunkat!
Klímaszerelés panel épületben: kérje ajánlatunkat!
Klímaszerelés ára, 3 méter alatti szerelési magasság, a kültéri és beltéri egységet összekötő nyomvonal 3 méteren belüli távolság, egy főfal átfúrás esetén érvényes.
Három métert meghaladó nyomvonalszerelés többletköltséggel jár.

Három méter feletti magasságban történő szerelés ára a helyszíntől függően változhat. (Pl. társasházban panel épület 10. emeletén ablak alá történő szerelés.)
Állványzatépítés esetén (max 8m.) egyedi ajánlatot adunk.

A klímaszerelés tartalmazza:
- A klíma helyszínre szállítását, szerelési munkadíjat, anyagköltséget.
- A vezetékek nyomvonalának kialakítását, kábelcsatorna felszerelését, falba süllyesztett vezetékek esetén a falhornyok vésését.

- Elektromos vezetékek kialakítását a kültéri és beltéri egységek között, kültéri egység rögzítést, a beltéri egység felszerelését.
 - A szerelési anyagok beépítését, mely tartalmazza a szívó és nyomóoldali rézcsövet hőszigeteléssel, kültéri és beltéri egység közötti dupla szigetelésű elektromos vezetéket, kondenzvíz elvezető csővezetéket, szerelési anyagokat eltakaró fehér színű kábelcsatornát, egyéb rögzítő elemeket és kiegészítőket.
- Hűtőkör vákuumozást, a készülék beüzemelését, a készülékhez kapott beüzemelési jegyzőkönyv kitöltését és érvényesítését.
Munkánkat szakszerűen, a garanciális követelmények betartásával végezzük.
Klíma szerelés akció több készülék telepítése esetén.

Klíma előszerelés:
A telepítendő klíma típusának ismeretében falba építjük a szükséges szerelési anyagokat. Az előszerelés ára a munka jellegétől függően változhat, melyről előzetes felmérés alapján árajánlatot adunk.

Split klíma leszerelés:
A leszerelés munkadíja tartalmazza a kültéri egység gáztartalmának visszaszívatását, csőrendszer bontását, csővégek lezárását, elektromos vezetékek kikötését, szigetelését, kiszállási díjat. Klíma leszerelés ára: kérje ajánlatunkat!


Szakszerű, tiszta munkavégzés minőségi szerszámokkal.
A klímaszerelés folyamán HILTI fúrógéppel készítjük el a szükséges furatokat, fúrás közben nagy teljesítményű ipari porszívóval szívjuk el a keletkezett port, így a klímaszerelés minimális kosszal jár. A felhasználót tájékoztatjuk a klíma helyes használatáról, a készülékhez kapott beüzemelési jegyzőkönyvet kitöltjük.
Munkatársaink szakmai végzettségüknek és a rendszeres tanfolyamoknak köszönhetően magasan képzettek.
Készséggel állunk rendelkezésére a felmerülő kérdések esetén, akár telefonon történő tanácsadás, akár helyszíni konzultáció formájában.
Győződjön meg Ön is Cégünk megbízhatóságáról, minőségi termékeiről, szolgáltatásairól!


Elérhetőségünk:
Telefon: 06 70/611-14-82

Tel/Fax: (1) 397 0007
Cím: 1028 Budapest, Hidegkúti út 283
web: http://www.klima1.hu
E-mail: info@klima1.hu